Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Yokohama 1600 Challenge gæster Ring Djursland

1600 Challenge 
25/09/20 

Danmarks mest kupperede racerbane ligger her i denne weekend asfalt til femte afdeling af danmarksmester skabet i Yokohama 1600 Challenge.
Selve løbet afvikles over 2 dage, men pga. coronaen er opdelingen anderledes end sædvanlig. TCR, 1600 challenge og Super Seven kører om lørdagen, mens Super GT, Legend car og Formel 4/5 køres om søndagen.
 

Inden løbet på lørdag ligger Steffen Larsen i front med 184 point. I det seneste løb på Padborg Park stillede Steffen op i hans tilbagekøbte DM- vinderbil fra 2015 den sorte Peugeot 106 GTI, hvor det blev til en 3. plads i sidste heat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Steffen var dog ikke den eneste, som havde skiftet bil. Mikkel Gregersen knækkede en støddæmper på Jyllandsringen, og med kun en uge mellem 3. og 4 afdeling var det ikke muligt at skaffe en ny til Scirroccen. Men hvad betyder det, når man har en lynhurtig Honda CRX på lager. Så Mikkel fik gjort lillebror Jespers tidliger DM vinder vogn gjort klar. Dette resulterede i 2 heat sejre., så Mikkel gjorde rent bord, og tog hjem med 50 point. Dette betyder at Mikkel indtager 2. pladsen i mesterskabet med 167 point.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mirza Loviz indtager 3 pladsen. På Jyllandsringen ødelagde Mirza motoren i sin Suzuki Swift. Så Mirza havde en travl uge med at få sin egen , samt Lillebror Mirels bil klar til Padborg. Men Mirza er kendt som en arbejdshest så det lykkes.

Niklas Voetmann tog en andenplads i første heat på Padborg. Desværre ødelagde han bundkaret i andet heat. Så han ligger pt. på fjerdepladsen i det samlede mesterskab.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mirel Lovic kørte et godt løb på Padborg og fik 2 podie placeringer med hjem, og indtager dermed 5. pladsen i mesterskabet.

Dagens overraskelse var dog Liv Hartmann Andersen, der længe lå til en podieplads, men desværre ville gearkassem det anderledes. Så med ny gearkasse bliver det spændende og se om hun kan holde dampen oppe.

Lukas Staub havde også været hjemme og finde sin tidligere bil frem. Efter flere problemer med sin Fiat Abarth, valgte lukas at køre i sin Suzuki Swift. Det ser dog ud til at uheldende forfølger ham, da hanogså havde problemer her.

Kørerforeningen Yokohama 1600 Challenge


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 27/09/20 - Ring Djursland - 1600 Challenge
  •