Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Punktering punkterede Broberg

DM Rally 
21/09/20 

, en satsning grundet en 10 sekunders føring til konkurrenterne Klaus Damm/Christian Mink gjorde at Michael Broberg/Mette Jensen skulle gøre noget ekstra ordinært for at komme tættere på chancen for sejren i Adam Cup Denmark til DM2/Sydhavs Rallyet.
 

LØBET, havde 8 hastighedsprøver og de fleste af dem af hurtig karakter, og efter SS4 var afstanden op til første pladsen kun små 4 sekunder, men inden løbets syvende hastighedsprøve, industriprøven, var afstanden små 10 sekunder.

Michael Broberg
,”jeg satsede og tabte kampen mod en kantsten, det kostede én punktering, og så var den sejr langt væk. Vi fik dog skiftet hjulet, og trods en bøjet bærearm så tog vi klassens hurtigste tid på løbets powerstage/SS8, et lille plaster på såret, men fedt at køre i næsten ens materiel, og hvor mandskabet er det afgørende element”.

GOD KEMI
, er der imellem Michael og hans codriver Mette Jensen i rallybilens kabine, og det indgår også i den samlede pakke når de små ting skal gøre en forskel i at nå førstepladsen.

DENNE GANG
, vandt kantstenen så slaget, hvilket den i rally oftest gør, så nu skal bilen hjem og klargøres inden ’hjemmerallyet’ den 3. oktober, hvor DM3/Naturens Rigge rallyet skal køres, og her går teamet Broberg Motorsport benhårdt efter sejren igen.

Allan POST


Læs mere om:
 • SydhavsRally
 • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS