Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

DM vinder og hurtigst på powerstage

DM Rally 
21/09/20 

, som var løbets ottende og sidste hastighedsprøve gav den samlede sejr i klassen til Mikkel Njor og Julie Schmidt Matthiesen til DM2 i Rally på Falster/Sydhavs Rallyet.
 

WHAT A FEELING
, det at tage sejren på den sidste prøve, hvor Njor Racing inden denne prøve var cirka 4 sekunder fra sejren, men på denne prøve kørte de små 8 sekunder fra konkurrenterne Oliver Saust/Peter Holm Rasmussen, hermed var sejren i klassen en realitet, næsten helt urealistisk.

MIKKEL NJOR EKSTATISK
,”sindssygt lækker fornemmelse at tage sejren til sidst, vi kørte ikke over evne men til grænsen, og vores samarbejde bliver bedre for hver kørt kilometer, og min tiltro til bilen bliver også bedre prøve for prøve, jeg er, sku’ glad og stolt over vores præstation”.

NYE DÆK
, bilen har kørt på de samme fordæk til DM1 og de par gange Mikkels far har kørt rallysprint i den, men til SS7 og SS8 blev der investeret to nye fordæk, budget mæssigt er teamet blandt de små i rally verdenen, men sejren lå som en mulighed og den skulle forfølges.

PRØVERNE
, var af hurtig karakter krydret med en fed industri prøve, og Mikkels tiltro til bilen bliver bedre og bedre, og på Falster var den hurtige Suzuki Swift stadig hverken i femte eller sjette gear, så en lav gearing står højt på Mikkels ønskeliste.

KLASSE KAMPEN
, løftede niveauet og der blev bremset i sidste sekund, og de hurtige ujævne veje var en udfordring, det var fedt at prøve at køre med så meget high speed og at timingen i både noterne og kørslen var der.

ET GEAR OP
, siden DM1 må evalueringen være her efter DM2, den interne kamp mod Oliver og Peter hæver niveauet og konkurrence genet, og det at stå efter sidste prøve, og at have afgjort det på den sidste prøve er en følelse som andre skal være misunderlig over hvis man ikke har prøvet, det er Så FEDT.

HJEM OG KLARGØRE
, til DM3/Naturens Rige i midt Jylland til lørdag den 3. oktober, hvor klasse kampen sikkert forsætter og fedt for det, for det at kører næsten lige op gennem et helt rally, det giver en rus i kroppen som bare er for fed.

Allan POST


Læs mere om:
 • Mikkel Njor
 • SydhavsRally
 • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS