Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Le Mans - Midnatstimen

FIA WEC 
20/09/20 

World Endurance ChampionshipNatten er igang og løbet er relativt statisk - Den danske LMP2 High Class Racing endnu en gang kørt i garagen for at kigge på gearkassen. Mikkel Jensens G-Drive Racing #26 har haft kvaler og er røget fra top 3 til en 7. plads - Den bedst placerede dansker er Nicklas Nielsen
 

Natten er begyndt og der ses mere taktisk og sikker kørsel, omend der til tider har været nogle fine højdepunkter.

Der er ikke længere meldinger om regn, men man skal aldrig vide sig sikker.

LMP1
Det er stadig Toyota #7 der ligger i front, og den er stadig fulgt af Toyota #8, det forhold ser der ikke ud til at blive ændret på foreløbigt. På de efterfølgende pladser følger lige så troligt Rebellion Racing #1 og Rebellion Racing #3.

LMP2
Toppen af klassen har endnu en gang fået rokeret placeringerne, efter den tiende time er det #32 fra United Autosports som ligger i front fulgt af United Autosports #22. På den normalt godt kørende #26 G-Drive Racing som har ligget et stykke tid på tredjepladsen var der knas efter ni timers kørsel, som kostede et par stop på banen og noget der lignede en stop start af motoren inden der kunne køres videre mod pitten. Dissse kvaler har betydet at teamet er røget ned på en 7 plads. Efter den tiende time er det Jota #38 der har indtaget tredjepladsen.

GT pro
Der er stadig heftige og spændende kampe i denne klasse og placeringerne er efter 10 timers kørsel blevet rokeret i toppen, først var det Ferrari i front men nu er det endnu en gang Aston Martin Racings #97 der ligger i front. AF Corse Ferrari #51 ligger på andenpladsen og har AF Corse Ferrari #71 efter sig. På fjerdepladsen ligger Aston Martin #95 med Marco Sørensen bag rattet.

GT am
Efter den niende time time lå TF Sport #90 i front fulgt af Aston Martin Racing #98. På tredjepladsen er Nicklas Nielsen flot kørende i teamets Ferrari AF Corse #83. Efter midnat var der blevet kørt 10 timer og stillingen vekslede i toppen, så det er Aston Martin Racing #98 som fører foran TF Sport #90. Den bedst placerede danske kører er Nicklas Nielsen på tredjepladsen i AF Corse.

Bemærk at JMW Motorsport med Jan Magnussen er begyndt at køre sig frem i rækkerne, de er således kommet op på en 6. plads.

De otte danske køreres placeringer:
LMP2
7. plads - #26 - Mikkel Jensen
22. plads - #33 - Anders Fjordbach
GT PRO
4. plads - #95 - Nicki Thiim + Marco Sørensen
8. plads - #92 - Michael K. Christensen
GT AM
3. plads - #83 - Nicklas Nielsen
6. plads - #66 - Jan Magnussen
10. plads - #85 - Michelle Gatting

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 20/09/20 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •