Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Turen går til Le Mans

Le Mans 
15/09/20 

Le MansDet er en vild uge, Malthe Jakobsen er i gang med. Onsdag morgen letter flyet fra Billund mod Frankrig, og med en endedestination ved navn Le Mans er der plads til sommerfugle i maven.
 

I den forgangne uge har der været stor opmærksomhed omkring den 16-årige racerkører fra Sennels, der pludselig står over for sin debut på Le Mans-banen. Takket være en solid opbakning fra det Thy'ske erhvervsliv.


Turen går til Le Mans.

Road To Le Mans-klassen kører sin første træning torsdag morgen klokken 8.30, og Malthe glæder sig til at prøve kræfter med én af de mest legendariske racerbaner i verden:

"Det er en af de oplevelser, man ikke sådan rigtigt kan forberede sig på. Jeg har set videoklip og kørt banen til hudløshed i simulatoren, men jeg tror at det kommer til at give lidt kuldegysninger første gang, jeg kommer kørende ned ad Mulsanne-langsiden og igennem Porsche-kurverne", siger Malthe.

Fredag køres to kvalifikations-sessioner; en til hver af weekendens to løb. Allerede fredag eftermiddag klokken 14.15 køres det første løb på 55 minutter, mens lørdagens løb starter kl. 11.15 og slutter få timer før selve 24 timers-løbet starter.

Se tidsplanen for Road To Le Mans herunder:

Du kan følge Malthe og RLR Msports vej mod Le Mans direkte på dette link: https://live.lemanscup.com/en/

Der vil også komme en række små indslag på Facebook og Instagram i de kommende dage, så hvis du ikke allerede har været inde og like, foregår det her: Facebook - Instagram

Malthe Jakobsen Motorsport


Læs mere om:
  • Malthe Jakobsen
  • Le Mans
  • 20/09/20 - Le Mans - Le Mans
  •