Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Verner skal have revanche

Super GT Danmark 
10/09/20 

Super GT DanmarkTil årets første løb på Padborg Park gik det faktisk godt indtil første løb skulle afvikles og bilen blev skadet. Men i denne weekend vil Kevin Verner have revanche.
 

Til årets første afdeling på Padborg Park viste Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg god fart i bilen og var også med fremme hvor det er sjovt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kort efter starten i første løb blev Kevin påkørt af en konkurrent og faldt langt tilbage i feltet. Han brugte derfor resten af weekenden på at køre sig frem i feltet og det kostede på point kontoen.


Kevin kom i mål med denne fælg.
(Foto: ARTS)

I denne weekend vil Kevin have revanche og køre for at hente så mange point ind på kontoen. Efter bilen er blevet ordnet har teamet haft en testdag på Jyllandsringen og en testdag på Padborg.

"Jeg glæder mig til at komme igang. Det føles snart som to vinterferier med et løb i mellem" fortalte en forventningsfuld Kevin Verner inden weekenden.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 12/09/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •