Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Uheldig weekend i Peder T.

Rallycross - DM 
25/08/20 

I denne weekend er Peder T. og teamet draget mod Korskro banen uden for Esbjerg. Det er altid med lidt sommerfugle i maven, når Peder skal køre på Korskro banen.
 

Ikke fordi han er nervøs for uheld, men blot fordi banen er ny i forhold til Rallycross og Peder ikke kender hvert lille hul, som på alle de andre baner. Desuden har banen et hop, som kørerne tager på forskellige måder. Derfor er det vigtigt, at komme forrest så man ikke kommer i problemer med dem, som måske ikke tager det så hurtigt, som en selv. Korskrobanen har eksisteret i mange år, men er inden for de sidste par år, lavet til at den også er godkendt til Rallycross.

Heldet er med Peder og han kører en sikker heatsejr hjem i første heat og kører samtidig den hurtigste tid af alle.

Andet heat er nærmest en kopi af det første. Han tager jokeren på første omgang og kommer ud midt i feltet. Men efterhånden som de andre også kommer indenom jokeren, kommer Peder forrest og denne placering holder han til målflaget. Denne gang har han 2. hurtigste tid af alle. Men hurtigste tid i hans klasse. Dog begynder Volvo’en at ryge en lille smule, men Peder finder ikke nogen alvorlige fejl.

Desværre kommer fejlen for alvor frem under søndagens opvarmning. Volvo’en ryger pludselig voldsomt, og da Peder kommer ud i depotet, kan han konstatere det er en toppakning, som er røget. Da han frygter det kan ende med at ødelægge motoren, vælger Peder at trække sig fra resten af løbet denne dag, og går desværre glip af vigtige point i det samlede mesterskab.

Nu skal teamet hjem og en smuttur til Sverige med motoren og have den lavet, så han kan stille til start om 14 dage i Nysum til support til Rally X Nordic.

Peder T. Rallycross Team

Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Korskroen
  • 23/08/20 - Korskroen - Rallycross - DM
  •