Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Int. Formel klasser

Overlegen kørsel af Christian Rasmussen i sæsonoptakt

Int. Formel racing 
10/07/20 

Forud for sæsonens to første afdelinger der afvikles i dag fredag, var der test på den historiske bane Road America i Wisconsin. Og her viste Christian Rasmussen at han er den man skal slå.
 

I første session torsdag morgen lokal tid, var Christian trods P6 kun 3/10 sekund fra den hurtigste. Men allerede fra anden session, var han der hvor han skal være. Med under 1/100 sekund sluttede han sessionen på P2, efter Eduardo Barrichello.


(Foto: Road To Indy / Chris Bucher)

I tredje session satte han alle på plads, og var hurtigste mand på testdagen, med en tid på 2:11.0108 - hele 0,7468 sekund foran nr 2 Jack Miller. 7/10 sekund på en hotlap er en stor margin. Men det skulle blive mere overbevisende.

Sidste session, der var den officielle træning forud for fredagens løb, blev udskudt af flere omgange, på grund af uvejr over banen. Da feltet endelig blev sluppet løs, var det på regnvejrsdæk, og med en del vand på banen. Det er noget Christian er rigtig god til. Og med en tid på 2:26.109 var han hele 2,4825 sekunder foran den nærmeste konkurrent. En seriøs magtdemonstration af den rutinerede dansker.


(Foto: Road To Indy / Chris Bucher)

Han var selv ganske godt tilfreds med forløbet af dagen.
-Jamen det var jo rigtig dejligt at få det hele til at hænge sammen i en helhed. Banen ligger godt til mig, og det at den er så lang, gør at man skal være god til at fastholde koncentrationen. Det er en af mine styrker.
-De udfordringer vi har haft med bilen under testen på Mid-Ohio er væk, og det var sådan set bare at give gas. Regnvejret her til sidst, var bare en ekstra dimension, og jeg vidste jeg kunne køre stærkt i regnvejret. Selvom jeg ikke gav mig fuldt ud, så var det nok til at sætte hurtigste tid i sessionen - med margin. Det er jeg rigtig stolt af. En stor del af det skyldes også den fantastiske ånd der er i teamet. Alle er topmotiverede og vi gør hinanden bedre på den måde - fordi vi alle tror på det her.

Nu gælder det de første to afdelinger i sæsonen.

Du kan følge Christians bestræbelser på at få en perfekt sæsonstart, lige her:

Livestream, og livetiming: www.usf2000.com/results/live-timing

Programmet ser således ud, med danske tider:
10/7-2020
15:00 - 15:35 Qualifying
18:15 - 19:00 Race 1
21:30 - 22:15 Race 2

Christian Rasmussen Racing

Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  •      ASETEK SIMSPORTS