Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Udfordrende weekend for Nymark Racing

Super GT Danmark 
05/07/20 

Super GT DanmarkSøndagens løb gik ikke efter planen for Frederik Nymark og Nymark Racing. Tekniske defekter satte tidligt en stopper for pointjagten for Frederik, og det kom resten af weekenden desværre til at bære lidt præg af.
 

Efter en fin træning på en regnvåd Padborg Park var der stor optimisme inden den første kvalifikation. Under den første kvalifikation var Frederik med på tiden og var klar til at kunne køre videre til kvalifikation 2.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men så langt kom han desværre ikke, Frederik standsede bilen ude på banen, for det viste sig at gearkassen i bilen pludseligt havde sagt stop og teamet skulle igang med at montere en ny gearkasse på bilen. Selv om mekanikerne i Nymark Racing er hurtige og effektive, var det umuligt at få den nye gearkasse monteret til at han kunne deltage i kvalifikation 2 samt årets første Super GT løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da Frederik ikke deltog i anden kvalifikation og i det første løb måtte han starte søndagens andet løb helt bagerst i feltet. Frederik kæmper bravt og får kæmpet sig frem til en niende plads. Men så drillede bilen igen og i stedet for at komme længere frem i feltet, måtte Frederik udgå med tre omgange tilbage.


(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens finaleløb startede Frederik tilbage i feltet som nummer seksten og selv om bilen stadig drillede kunne han køre sig frem i feltet. Frederik kæmpede det bedste han kunne og på trods af de små elektroniske problemer sluttede han på en fornuftig niende plads.

Det blev ikke den weekend Frederik eller Nymark Racing havde håbet på. Det er dog positivt at der kan sættes 27 point ind på kontoen efter sæsonens første afdeling af Super GT Danmark.

Largim Ali fik en lærerig søndag med masser af kørsel i regnvejr. Han havde en del gode kampe i feltet og kunne høste en flot top ti placering, da han sluttede som nummer ni i første løb. Han måtte dog også prøve at udgå efter han havde en sammenkørsel i finaleløbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Næste løb for Nymark Racing bliver Night Race på Padborg Park den 11.-12. september.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 05/07/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS