Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Yokohama 1600 Challenge prøver kræfter med Zandvoort

Yokohama
1600 Challenge 

02/07/20 
Yokohama

Den 31. juli til den 2. august skal Yokohama 1600 Challenge til Holland, for at prøve kræfter med den ny-opdaterede Zandvoort bane. Husk at melde dig til.
 

Tilmeldingen findes her

Sidste tilmelding er d. 26 juli.

Tilmeldingen er bindende og startgebyret er 2250,-, startgebyret indbetales som til kørerforeningens konto i Nykredit Bank – Reg. nr. 5492 Kontonr. 0903412.

Løbet bliver afviklet fra d. 31 juli til d. 2 august, og tidsplanen skulle blive sådan at det er muligt at kører fra Danmark fredag morgen og være tilbage i Danmark søndag aften.

Da der stadig er nogen corona restriktioner i Holland, bliver det et løb uden publikum og der skal holdes 1.5 meters afstand til andre.

Når vi modtager flere informationer sender vi dem ud.

Løbet er afhængige af rejse og corona restriktioner i både Holland og Danmark, men som reglerne er lige nu bliver det afviklet.

Zandvoort er en helt ny-opdateret F1 bane, hvor bla. 2 sving er lavet om. Det er muligt at læse mere om banen her.

Kørerforeningen Gr. N


Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 02/08/20 - Zandvoort - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: