Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

Kæmpe skuffelse for Michael Christensen

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

27/06/20 

- Udgik før starten med ild i ledningsnet
Michael Christensen havde set frem til sit første racerløb siden Covid-19 lukkede ned for al motorsport. Men lørdagens racerløb på den berygtede Nürburgring Nordsløjfe blev en kæmpe skuffelse for Michael Christensen og hans franske makker Kevin Estre samt deres team Frikadelli Racing.
 

Deres flotte Porsche 911 GT3 R nåede ikke en gang frem til start, da der udbrød ild i bilens ledningsnet og dermed var det fire timer lange løb slut før det var startet.

"Jeg er selvfølgelig rigtig skuffet" fortæller Michael Christensen. "Jeg havde virkelig glædet mig til at køre racerløb igen, men vi nåede ikke en gang frem til starten. Det var ikke en voldsom ild, men nok til at smelte ledningsnettet og så var det slut. Vi havde en bil som vi tror, ville være rigtig stærk i løbet, men det fik vi desværre aldrig vist.

Sådan er motorsport desværre en gang imellem".

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 27/06/20 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •