Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Endnu et ungt stortalent stiller til start i Super GT Danmark

Super GT Danmark 
31/05/20 

Super GT DanmarkNymark Racing får den 16 årige Largim Ali til start i teamets bil nummer 2.
 

Largim Ali er et dansk stortalent med albanske rødder. Han har kørt go-kart i mange år, og har senest kørt Formel 4. Hvor han i 2019 deltog i det danske mesterskab og derudover kørte med i MFR Challenge 2019, med løb i bl.a. Dubai og Bahrain.

Largim Ali har tidligere på året været ude og teste Frederik Nymark’s Super GT'er. Og han var meget imponeret over den potente racerbil.

Efter meget få omgange kørte Largim Ali meget imponerende tider, og kom hurtigt op og køre konkurrencedygtige tider.

Teamet ser stort potentiale i den unge kører. Og vi er sikker på at få ham helt frem i feltet, når han om lidt skal prøve kræfter med toppen af dansk motorsport.

Aftalen har været undervejs i flere måneder. Men Coronakrisen har forhindret at vi har kunne melde noget ud, udtaler teamchef Morten Eriksen.

Lagrim’s nye racer står på værkstedet og klargøringen er i fuld gang, takket være vores dygtige og engagerede mekanikere. Vi glæder os til at få Largim i egen bil, når testarbejdet starter i næste uge.

Nymark Racing er et særdeles erfarent team i Dansk Motorsport. Vi har deltaget i Super GT Danmark siden klassen kom til landet i 2015.

I 2019 var Nymark Racing et af de største teams i Super GT Danmark, med ikke mindre end 4 biler til start, med professionelle teknikere og teamchef.

Resultaterne udeblev dog for Frederik Nymark #48, og han kom slet ikke op på det niveau som talentet rakte til.

Midt i sæson 2019 skulle der ske noget drastisk. Sponsorer og teamet bag Frederiks bil, besluttede sig for at lytte til Frederiks egne ønsker og erfaringer om opsætning af bilen.
Samtidig overtog teamets bestyrelse flere af de administrative opgaver, så Frederik igen kunne begynde at koncentrere sig om at køre racerbil.

Disse tiltag gav kæmpe resultater. Frederik Nymark var i sidste del af sæsonen 2019 med helt fremme i feltet, og i flere løb dominerede han fuldstændigt.

Denne nye strategi tager Nymark Racing afsæt i for den kommende sæson. Ejerskab, drift, økonomi og de mange administrative opgaver er overtaget af 2 af teamets mangeårige samarbejdspartnere og sponsorer. Morten Eriksen er blevet den nye teamchef hos Nymark Racing, vi har etableret ny struktur og organisering, og samtidig har vi meget mere fokus på den interne kommunikation.

Alle disse tiltag har fået gnisten og arrangementet tilbage for alle i teamet, vi er samlet under et tag, det giver fællesskab og vi står stærkere end nogensinde.

Frederik Nymark skal i år kun koncentrere sig om at coache og udvikle Largim Ali og ham selv som racerkørere, hvilket han glæder sig helt enormt til.

nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS