Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Michael Christensen ærgerlig over mindre konkurrence på Le Mans

Le Mans 
20/05/20 

Le MansSom alt andet er også motorsportsverdenen ramt hårdt af udfordringer grundet Corona virus. De forskellige motorsportsserier forsøger, at få afviklet så mange løb som muligt i den sidste halvdel af året og årets Le Mans blev rykket fra den sædvanlige juni-dato til 19.-20. september.
 


(Foto: Porsche / Florent Gooden)

Det har blandt andet fået betydning for to stærke amerikanske teams, der skulle have været til start i GTE Pro klassen på Le Mans, samme klasse som Michael Christensen stiller til start i for Porsche. Corvette Racing og det amerikanske Porsche fabriksteam CORE deltager i den amerikanske IMSA serie og af logistiske årsager har de to stærke teams allerede nu meddelt, at de ikke kommer til start på Le Mans. Dermed er antallet af biler til start i den hårde GTE Pro klasse reduceret fra elleve til syv biler.


(Foto: Porsche / Malte Christians)

"Det er virkelig ærgerligt, at vi kommer til at mangle et par stærke hold på Le Mans" fortæller Michael Christensen fra lejligheden i London. "Corvette er en stor del af Le Mans og for Porsche er Le Mans i deres DNA. Så det har ikke været nemme beslutninger og de vil helt sikkert være savnet. Men når det er sagt, så kommer det ikke til at gøre noget nemmere for os. Vi får stadig stærk modstand fra både Ferrari og Aston Martin og vi skal køre Le Mans på nøjagtig samme måde, som vi ville gøre hvis Corvette og de amerikanske Porscher var med. Hvis man vil vinde på Le Mans, så er det fuld indsats. Man kan ikke forvente at få noget foræret, så forberedelser og indsats skal være nøjagtig som før. Men nu må vi selvfølgelig afvente og se, hvornår vi kommer igang med at køre og om Le Mans kan blive afviklet. Tiden til forberedelser bliver jo kortere og kortere, men det er ens for alle".

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Le Mans
  • 20/09/20 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  • 20/09/20 - Le Mans - Le Mans
  •