Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Klasse 1 biler, klar til race

Job & handel 
14/05/20 

 
 
 

Jeg vil gerne sælge disse to klasse 1 biler som er helt klar til race og spækket med udstyr prisen som der forhandles fra er for startnr 114 som er en e 46 330 med compressor org. Snitzer bil kr 145000 og den anden kender i nok den har jeg haft i 16 år og det er en orginal m3 med den rigtige motor e 36 cupe den har alt, og prisen forhandles fra 165000. Hvis i er interesseret så skriv så forhandler vi prisen på pladsen og jeg kan sende en liste på dele HVIS i er intereseret De har begge kørt youngtimer klasse 1 og har ca 300hk (der er rulle attest)

Keld Graabæk
Rønde Autohandel
Tlf. +45 86 37 15 79
E-mail roendeautohandel@mail.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.