Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Podcast: Vettel/Ferrari og FIA WEC/Le Mans

Diverse 
13/05/20 

Så er vi klar med denne seneste udgave af Det ternede flag. Vi bringer seneste nyt fra dansk og international motorsport her midt i en coronatid, hvor der dog omsider ser ud til at være en smule lys forude.
 

Vi har en gæst i studiet - motorsportkommentator ved Eurosport Peter Maaløe – og skal snakke F1, Le Mans samt mulig åbning af dansk motorsport.

En bombe sprang her i denne uge, hvor F1 fylder 70 år – Sebastian Vettel forlader Ferrari – og mens vi optager, går rygterne i retning af, at Carlos Sainz Jr. overtager sædet hos Scuderia.


(Foto: Scuderia Ferrari)

Kort før det skete meldte Porsche to biler fra til Le Mans – det samme gjorde Corvette Racing, der i slutningen af sidste år ikke forlængede Jan Magnussens kontrakt. Og netop deres afbud kan nu give Magnussen muligheden i LMP2-klassen med danske High Class Racing.


(Foto: Christian R. Vermeulen)

I studiet er Bo Baltzer Nielsen, vores gæst Peter Maaløe og Bo Skovfoged.

Lyt med her, eller hvor du plejer at høre dine podcasts.