Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Sebring WEC 1000 km. aflyst! 12 Hours of Sebring udskydes

FIA WEC 
12/03/20 

World Endurance Championship”World Endurance Championship” skulle have afholdt en afdeling af serien i weekenden 20-22 marts på Sebring i Florida. Samme weekend som klassikeren ”12 Hours of Sebring” skulle køres.
 

Desværre har præsident Donald J. Trump i går (11/3) indført skærpede regler for indrejsning i USA for ikke US-borgere. Da de fleste deltagere i WEC er ”ikke-amerikanere”, har organisationen bag WEC valgt at aflyse afdelingen på Sebring. Det skyldes selvfølgelig den stigende udbredelse af Corona-virus i specielt Europa.

Alle WEC-biler, udstyr mv. er allerede på plads i Sebring/ Florida, men trods det er planlagte test dage forinden den store race-weekend nu også aflyst. Allerede nu er WEC i gang med den store logistik-manøvre for at få alt tilbage til Europa. Det er pt. uvist om WEC-afdelingen erstattes af et løb i Europa eller man senere vender tilbage til USA.

Det legendariske ”12 Hours of Sebring” udskydes til november.

Them

Læs mere om:
  • Sebring
  • 20/03/20 - Sebring - FIA WEC - FIA VM
  • 14/11/20 - Sebring - IMSA
  •