Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Michael Christensen mistede føring i løb og i VM

FIA WEC 
15/12/19 

World Endurance ChampionshipDet så lovende ud for de forsvarende verdensmestre i sportsvognsracing Michael Christensen og franske Kevin Estre, da fjerde afdeling af VM blev afviklet i Bahrain. De to havde i deres Porsche 911 RSR bragt sig i føring af det otte timer lange løb, men lige under halvvejs inde i løbet, måtte Kevin Estre slippe føringen og køre i pit for at få repareret en defekt støddæmper.
 

Det ekstra pitstop kostede ikke kun føringen i løbet, da de mistede flere omgange i pitten, men betød også at makkerparret mistede føringen i VM, da afdelingen i Bahrain talte en halv gang flere point end de hidtidige afdelinger i år. Christensen og Estre sluttede på syvendepladsen i løbet, der blev vundet af Marco Sørensen og Nicki Thiim i Aston Martin.


(Foto: Porsche)

"Jeg er virkelig skuffet" sagde Michael Christensen efterfølgende. "Vi kørte et stærkt løb og havde styr på strategien, men så meddelte Kevin (Estre - red.) at han havde et problem med bilen, der opførte sig meget underligt. Han måtte søge i pit, hvor det blev konstateret at en støddæmper var defekt og vi var nød til at skifte den. Det var virkelig tæt og fedt ræs i GT klassen. Vi mangler virkelig topfart i forhold til konkurrenterne, så det var ikke nemt at komme i føring. Jeg havde en lang og fed duel med Nicki (Thiim - red.) undervejs, men han trak fra på langsiderne. Til sidst kom jeg forbi og vi fik bragt os i front, men så fik vi en sjælden defekt, der betød at vi ikke længere kunne køre med om topplaceringerne. Et virkelig ærgerligt resultat i et løb, hvor pointene var så vigtige".


(Foto: Porsche)

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Sakhir
  • 14/12/19 - Sakhir - FIA WEC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS