Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Kim Holmgaard klar til sit sjette 24 timers-løb i Dubai

24H Series 
10/12/19 

Aalborgenseren slipper teamchef-rollen for en stund, når han i den anden weekend af det nye år deltager i 24 Hours of Dubai for det schweiziske team, Autorama Motorsport.
 

De seneste år har den tidligere DTC-kører ellers fokuseret benhårdt på at dirigere Holmgaard Motorsports indsats i internationale langdistanceløb, men denne gang skulle det være:

- Jeg er blevet spurgt mange gange, om ikke jeg skulle ud at køre racerløb, men det har altid kollideret med at vi selv skulle deltage i et løb, og det er altså førsteprioriteten, fortæller Kim Holmgaard, der kommer til at prøve kræfter med en VW Golf GTI TCR - magen til den, Holmgaard Motorsport kører i.


(Foto: Autorama Motorsport)

- Det bliver sjovt at prøve at køre race i den - vores egen har jeg aldrig selv kørt løb i. Autorama Motorsport er et af de dygtigste teams i feltet, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Kim Holmgaard, som i 2017 vandt mesterskabet i 24H Series’ TCR-klasse i en Peugeot 308 Racing Cup sammen med det franske Team Altran - blandt andet med en sejr ved løbet i Dubai.

Det schweiziske team har i 2019-sæsonen vundet både det europæiske og internationale langdistancemesterskab for TCR-biler, så forventningerne er høje forud for det nye år. Og det er heller ikke tilfældige medkørere, som Kim Holmgaard skal dele bilen med i de 24 timer.


(Foto: Holmgaard Motorsport)

For almindelige danskere er Yannick Mettler næppe et navn som vækker genlyd, men i motorsportens verden har de allerede bred erfaring - som kommer teamet til gode:

- Yannick har kørt en masse forskellige langdistanceløb, blandt andet også Michelin Le Mans Cup, som er på et ret højt niveau. Og i år har han været med til at vinde mesterskaberne med Autorama-teamet, forklarer Kim Holmgaard.

Hele løbes vises online på www.24hseries.com, ligesom der løbende bliver lagt opdateringer på Holmgaard Motorsports Facebookside: facebook.com/Holmgaardmotorsport

Holmgaard Motorsport

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Holmgaard Motorsport
  • Dubai
  • 11/01/20 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS