Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Triumf i Sydafrika: Christina Nielsen vandt klassesejr i IGTC-finale

Intercontinental
GT Challenge 

24/11/19 

Christina Nielsen kørte lørdag aften sin Mercedes-AMG GT3 over målstregen på en førsteplads i Pro-Am-klassen i sæsonens sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge på Kyalami-banen i Sydafrika.
 

Det blev en optimal sæsonafslutning for Christina Nielsen og resten af Strakka Racing, da hun sammen med Dominik Baumann og Adrian Henry D’Silva kørte den brølende Mercedes-AMG GT3 over målstregen på en førsteplads i Pro-Am-klassen i lørdagens ni timer lange løb på Kyalami-banen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Det var trioens anden klassesejr i Intercontinental GT Challenge-mesterskabet, som siden februar har været verden rundt og gæstet baner som Bathurst i Australien, Laguna Seca i USA og Spa-Francorchamps i Belgien. Nielsen, Baumann og D’Silva tog også sejren i sæsonens næstsidste afdeling på Suzuka i august.

– Det var præcis den afslutning, vi havde drømt om. At tage to klassesejre i træk i så benhårdt et mesterskab som Intercontinental GT Challenge er en stærk præstation og skyldes ganske enkelt en suveræn indsats fra hele holdet. Vi kørte et fejlfrit løb uden tekniske problemer eller kontakt med konkurrenter, og takket være en god strategi og en bil, som kørte fantastisk, kan vi slutte sæsonen på den bedst mulige måde,” lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

– Det har været en fed sæson, både at køre med så ambitiøst og professionelt et team som Strakka Racing, og samtidig at deltage i nogle af årets mest udfordrende langdistanceløb på berømte racerbaner i hele verden. Stor til hele holdet bag Strakka ikke mindst Mercedes-AMG!

Christina Nielsen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Kyalami
  • 23/11/19 - Kyalami - Intercontinental GT Challenge
  •