Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Talent vælger at stille op i superklassen

Super GT Danmark 
21/11/19 

Super GT DanmarkHvis ikke en racerkører har fart på sin karriere, hvem så?

Og fart på, det har Casper Pilgaard. Han har mod på at køre sine ambitioner helt ud, og nu vælger det 21-årige racertalent at stille op i superklassen i dansk motorsport.
 

- Casper har opnået topplaceringer i Formel-biler, og i 2019-sæsonen var han bedste rookie og bedste U-23-kører i DTC, og nu glæder vi os til at blive en del af SUPER GT DANMARK, der kører noget fantastisk race, forklarer Jørgen Pilgaard.

Han er far til Casper og er også teamchef for sønnen, og allerede nu holder der en supertourisme-racer hjemme i garagen. Den skal være klar til sæsonåbningen i april 2020 på Jyllandsringen.

Promotor Tom Gaarde Pedersen glæder sig over et tilsagn fra Casper Pilgaard. Den unge kører og teamchefen var med, da der var fuldt hus på Padborg Park til et informationsmøde forude for en ny sæson.

Og familien Pilgaard kunne se, at den kommer i et skrapt selskab i SUPER GT 2020 med flere end 20 biler i feltet.

Pilgaard Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS