Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

10 sikre og økonomiske Nissan Qashqai til Syddansk Erhvervsskole

Bil nyt 
06/11/19 

Syddansk Erhvervsskole har valgt 10 Nissan Qashqai til deres kørende konsulenter. Fokus var på ergonomi, sikkerhed og god totaløkonomi.
Syddansk Erhvervsskole har ca. 10.000 elever, 850 medarbejdere, mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser og to tekniske gymnasier
 

Deres vision er at uddanne Danmarks dygtigste. Så barren ligger højt for alt, hvad de gør. Og det gælder naturligvis også, når der skal vælges biler til deres kørende konsulenter.

I forbindelse med indkøb af 10 nye biler til de kørende konsulenter var hovedfokus derfor naturligt, at ergonomi og sikkerhed skulle være til topkarakter. Samtidig skulle budgettet kunne holde, så totaløkonomi var i sagens natur også en væsentlig faktor.


(Foto: Nissan)

Autohuset i Kronsbjerg / Nissan i Odense lagde billet ind på udbudet, da de var sikre på, at Nissan Qashqai ville passe som fod i hose til de ønsker Syddansk Erhvervsskole, forventede at få indfriet. Og resultat blev da også, at de lige har haft glæden af, at kunne levere 10 nye Nissan Qashqai VAN med nyeste dCi motor og DCT (dobbeltkoblings automatgear).

Alle biler har Nissan ProPILOT, som er en intelligent fartpilot, der holder afstand til den forankørende samt holder vognbanen på motorvejen. Selv ved nedbremsninger til helt stop, sætter bilen selv igang igen og holder fortsat afstand til den forankørende.

Erhvervsrådgiver hos Autohuset Kronsbjerg, Johan Rauff Kristensen, udtaler: ”Vi er utroligt glade for at kunne levere de 10 Nissan Qashqai til Syddansk Erhversskole. Vi vidste, vi med Nissan Qashqai kunne levere både køreglæde, kørekomfort og sikkerhed. Og samtidig med en god totaløkonomi blandt andet fordi, Nissan Qashqai dCi har lange serviceintervaller, god brændstoføkonomi og en høj restværdi.”

Anette Bak Frederiksen, Praktikcenterleder hos Syddansk Ervervsskole, tilføjer: ”Efter tre ugers brug er alle meget glade for bilerne”.

Nissan Nordic Danmark