Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - IH 2,5 projekt +250hk

Job & handel 
26/10/19 

 
 
 

IH 2,5 projekt +250hk

Efter lang tids overvejelse må mit projekt videre til en anden der kan bruge det. Planen var at komme over 270hk på en CIH 8V. Og alt er bygget derefter. Bund består af 2,4 krumtap der er lettet, nitreret og afbalanceret. Woessner 97mm stempler og Woessner plejlstænger. 2512ccm. ca. 13:1 i kompforhold. Blok med olie sprøjt under stempler og boret med antistreds plade. 2,4 top bearbejdet til MAX med 46/41 ventiler. 120kp fjedre med alu/titaniums låg, 320*knast med orig. mekaniske løftere. Rullevippetøj!

Stumper for over 60k. Sælges kun samlet. Kan assistere med at samle den og indkøring på rullefelt.

Giv et seriøst bud eller ring/skriv for mere info.
tlf 22440985
Mvh Henrik Damborg Sørensen

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.