Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - VW Motorsport dele

Job & handel 
26/10/19 

 
 
 

VW Motorsport dele til Golf 3 Kit car. Originale bagbro og forbro samt tårnlejer i uniball bøsninger. Endvidere stålbøsninger til kølervange. Komplette med låseringe og lejer. Passer i de originale modeller. VR6 / GTI 16V. Der er tale om et komplet kit.

Forbro 1500kr. Bagbro 2500kr Tårnleje 2500kr. Kølervange 1000kr

Kontakt.
Mads Rasmussen
Kalundborg
61368690

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.