Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Super GT V6

Job & handel 
22/10/19 

 
 
 

Super GT V6

Motor kørt en sæson da den blev ombygget fra turbo til V6. Bilen er løbende blevet vedligeholdt med mange nye dele og total renoveret til 2019 sæsonen. Motoren er blevet testet i rullefelt og grafen fra denne medfølger.

Med bilen følger setup bog og udvalgte reservedele/dæk. En oplagt mulighed for at prøve Danmarks topklasse af for fornuftige penge.

Pris 395.000 kr + moms

Kontakt på 31152567
Eller mail: miou@outzen-bil.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.