Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Sidste og afgørende løb i denne sæson

Rallycross 
01/10/19 

Temaet har pakket Volvo’en til sidste DM løb i år og er draget til Nysumbanen.
1. heat bliver kørt om fredagen og selvom Peder trækker et lavt nummer, som betyder han skal starte i første halvdel af heatene, så kører han fra konkurrenterne og sætter hurtigste tid af alle.
 

2. heat skal køres lørdag, og her kommer Peder afsted som nummer 2, men efter en tur i et meget splattede jokerspor, hvor Peder havde svært ved at få bid, rykker han ned som nummer 3. Denne placering holder han.


(Foto: Hoffmann Foto)

I de to sidste heat går det ikke helt som planlagt. Her tager han henholdsvis en 3. og 4. plads med videre. Himlen har åbnet for regnen, så banen er blevet meget glat og Peder har svært ved at finde taktikken i at få ordentlig bid på starten på de meget anderledes regnvejrsdæk. Han prøver forskellige taktikker, men det vil ikke rigtig lykkedes.


(Foto: Hoffmann Foto)

Heldigvis har Peder fået point nok til at gå direkte i finalen. Inden denne ligger han ekstra kilo blokke i bagenden for at se om det kan trykke ned på baghjulene og give det ekstra bid, så han kommer først fra start.
I finalen holder Peder i 2. startrække. Men desværre holdt denne taktik heller ikke. Peder kommer afsted som nummer 5. Han og konkurrenterne bytter lidt plads, alt efter hvem der tager det lidt langsommere jokerspor. Men da alle har været igennem jokeren, ender Peder på en 5. plads. Denne holder han til 2. sidste sving hvor den forankørende konkurrent pludselig sidder fast i sandfanget og Peder suser forbi og ender dagen på en flot 4. plads.


(Foto: Hoffmann Foto)

Desværre var der ikke point nok til medaljer i det samlede DM, som han slutter på en flot 5. plads, men alt i alt har det været en super spændende sæson, med masser af tæt race, samt gode og fair kampe på banen.

Teamet vil gerne takke alle sponsorer, familie og venner for opbakningen gennem hele 2019 sæsonen, og ser allerede frem til 2020.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder T. Rallycross Team