Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - 2 stk Seat Ibiza SuperCup Biler

Job & handel 
26/09/19 

 
 
 

2 stk Seat Ibiza SuperCup Biler

Team HVM / Air Connection skifter ud. Teamet ønsker nye heste i stalden og sætter derfor vore 2 flotte Seat Ibiza SuperCup biler til salg.

Begge biler er født som 1,4 DSG biler fra Seat Sport som begge er blevet opgraderet med 1,8 TSI motorer m. 6 trins manuel CAE Ultrashift, Sachs kobling og enkeltmasse svinghjul og Quaife spær. Desuden er de udstyret med KW 2-vejs undervogn, AP bremser og meget mere

Bilerne har være stabile vinderbiler siden 2014 og er løbende blevet forfinet. Bilerne står fejlfri og klar til race i såvel SuperCup som i langdistance hvor bilerne har høstet masser af pokaler. Bilerne kan ligeledes køre Special Saloon med mindre modifikationer.

Bilerne sælges samlet med en stor mængde reservedele herunder motorer, gearkasser og diverse bodyparts samt ca, 40 fælge med dæk..

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.