Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Nicolai sidder over til DM5, Rally Roskilde

DM Rally 
18/09/19 

Og grunden hertil er personlige årsåger, da en meget nær person i familien skal begraves fredag, dagen før rallyet, og derfor er Nicolai Baltzer Jensen/Horsens og Vågn Åge Hansen/Vejle ikke at finde på startlisten til Rally Roskilde/DM5.
 

At køre rally kræver fuld fokus og koncentration, og man kan ikke køre når tankerne kræser om noget så meget vigtigere, så er rally trods alt kun en hobby.

Nicolai: ”min kones lillebror er gået bort, og han var nærmest også min lillebror, en stort tab for os alle i familien, han blev kun 30 år”.

Samlede 4’ere i Adam Cup Denmark, lå Nicolai og Vagn Åge inden DM5, men rally og DM point er sat på standby, nu skal der ro på den private front, inden Nicolai igen kan fokusere på rallysporten.

Måske kommer han over og kigger til Rally Roskilde, en sport jo elsker, og dermed kan få tankerne væk fra en sort tid i familiens tegn.

Allan POST


Læs mere om:
 • Roskilde
 • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS