Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Jesper Bisted: Rally med handicap

DM Rally 
18/09/19 

Normalt er handicap noget man forbinder med golfspillet, men Bisted Motorsport tager det nu med ind i rallysporten, dog i en anden og ikke med vilje udgave.
 

John Frederiksen Brøndby / Dm5 Rally Roskilde er den kommende lørdag, med 10 hastighedsprøver, heraf 4 forskellige og hvor SS7 er løbets/klassernes Power Stage.

Der er i alt 83 kilometer hastighedsprøver i løbet, og vejene omkring Roskilde indikerer prøver til de høje gear i teamets Ford Fiesta Super 2000’s sekventielle gearkasse.

Løbet skal have rallycentrum på Roskilde Dyreskueplads, og med ASK Hedeland som den arrangerende klub.

Jesper fortæller om sit midlertidige handicap:
”i lørdags skulle jeg ligge tag på mit nye værksted, og der fik jeg en af tagpladerne ned over foden. Det kostede en tur på skadestuen og heraf 5 sting, og nu går jeg så hjemme og har lidt ondt af mig selv, det gør faktisk pænt ondt”.

Men ellers er alt klar, parat and drive til på lørdag, der er skiftet en bagstøddæmper på Ford vognen, og taktikken på lørdag bliver nok med moderat attack, de hurtigere prøver er ikke Fiesta’ens livret, så teamet starter ud med fodboldtaktikken ’kontrolleret offensiv’, så må tempoet hæves undervejs hvis dette er muligt og nødvendigt.

Info sider
Tider undervejs : www.rallyresult.dk
Løbets rallycentrum : Roskilde Dyrskueplads, Darupvej, 4000 Roskilde / Start/pause/mål :Samme
Tidsplan : http://rallyroskilde.dk/wp-content/uploads/2019/09/Tidsplan-DM-2019_3.pdf

www.bisted-motorsport.dk

Allan POST


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Roskilde
 • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS