Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Næstsidste afdeling venter Momentum Racing

1600 Challenge 
17/09/19 

2019 sæsonens næstsidste afdeling venter Momentum Racing, når Yokohama 1600 Challenge serien gæster Ring Djursland.
Det er anden gang i år, at Oliver Rømer og Jens Kristoffersen er på den kuperede bane, ikke så langt fra Aarhus Lufthavn i Tirstrup.
 

Weekenden forløb især godt for Jens, der i den hvide og røde Peugeot 208 med startnummer 32 fik kørt en generel 4. og 5. plads hjem. Oliver døjede lidt med teknikken i Peugeot 207’eren med startnummer 31 i ruden, men han viste i træningen, at han også kan være med i top 8.


(Foto: JJ Media)

Det er kun halvanden uge siden at Momentum Racing sidst var på banen. Det var på FDM Jyllandsringen, hvor holdet fik kørt en 7., 8., 9. og 11. plads hjem i de to heats. Jens holdt endda på Pole Position til løb 2, men et regnvejr gav ham ikke de optimale betingelser, for at kunne køre et topresultat hjem.

Derfor håber teamet på en vejrmæssig stabil weekend, så der ikke kommer en masse ukendte faktorer i spil før eller under kørslerne på banen.

Rømer har en top 8 placering i det generelle mesterskab at jagte, og ikke mindst den interne håneret i teamet, da Kristoffersen ligger lige foran ham i mesterskabet. Jens skal derudover forsøge at hente en masse point i Rookiemesterskabet, hvor han aktuelt er toer. Der er to point længere op til manden på førstepladsen, end ned til 3. pladsen, men alligevel er fokus stift rettet mod et avancement frem for et forsvar af pladsen.

Det bliver svært, men intet er umuligt i motorsport, og tingene kan hurtigt falde ud til teamets fordel, ligesom det så ofte er faldet ud til konkurrenternes fordel i år.

Aktuelt melder metrologerne i hvert fald om tørvejr hele weekenden, og det er første forudsætning for, at det bliver en god weekend – både for kørerne, men også for tilskuerne.


(Foto: JJ Media)

Weekendens kørsler kan findes på youtube.com/user/DanishThundersport/videos. Det er endnu lidt usikkert om det kun er lørdagens træning og tidtagning, samt heat 1 fra søndagen, eller om heat 2 søndag eftermiddag også er at finde på YouTube, eller om den vises direkte på TV2 Sport og TV2 Play, i sammenhæng med DTC udsendelsen.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 10.40
Kvalifikation 13.50

Søndag
Løb 1 09.50
Løb 2 16.35

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Ring Djursland
  • 22/09/19 - Ring Djursland - 1600 Challenge
  •