Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Rally DM-comeback til Esben Hegelund i Citroën DS3 WRC

DM Rally 
17/09/19 

Den karismatiske rallykører Esben Hegelund gør efter ca. 1 års pause i rally, comeback til Rally Roskilde d. 20. og 21. september 2019.
Fredag d. 20. september kan tilskuerne første gang opleve rallybilerne til shakedown prøven på Roskilde Dyreskueplads kl. 16:00.
 

Dagen efter kl. 12:00 starter første bil på prøve 1, se mere på www.rallyroskilde.dk


(Foto: www.ph-sport.com)

”Jeg har i mange år drømt om at prøve netop denne type rallybil, og da muligheden viste sig, slog jeg til.
Jeg har ikke deltaget i DM rally i et års tid, så jeg helt bevidst om, at det ikke bliver ”a walk in the park”. Der bliver virkeligt kørt stærkt i den danske rallyserie. Specielt de nye fine R5 biler bliver ikke lette at følge med, men viser chancen sig, så vil vi helt sikkert slå til og gå efter den totale sejr,” siger Esben Hegelund fra Randers.

Danmarksmesterskaberne i Rally går ind i sin afgørende fase og Esben Hegelund med codriver Mie Aagaard Johansen har en plan om, at de vil være med og kæmpe om generelsejren. Bilen de skal deltage med er en DS3 WRC.


(Foto: Hegelund Motorsport)

Teamet har indgået aftale med Andersen Biler i Roskilde, sammen med dem og ikke mindst BEIERHOLM og DCC Energi, glæder Esben sig til at vise den fine Citroën DS3 WRC frem for de mange rallyfans i Danmark.

”Jeg har kigget videomaterialet igennem op til rallyet, hastighedsprøverne ser ud til at være nogle gode prøver, faktisk har jeg tidligere kørt nogle af hastighedsprøverne, Roskilde plejer at finde nogle gode hastighedsprøver, det ser ud til at det også er tilfældet denne gang,” siger Esben Hegelund med et smil på læben.

Kjeld Seidler


Læs mere om:
 • Esben Hegelund
 • Roskilde
 • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS