Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Nielsen og Brodersen jagter yderligere point i jagten på Danmarksmesterskabet i rally

DM Rally 
16/09/19 

Lørdag, den 21. september, er det en måned siden den rød/hvide Citroén C2R2 Max sidst var aktiv på de Sjællandske rallyprøver, hvor den med Frank Nielsen som chauffør og Per Brodersen som co-driver kæmpede i 4. afdeling om Danmarksmesterskabet i rally i den meget konkurrenceprægede R2 klasse (klasse 4) for tunede biler fra 1401 til 1600 ccm.
 

Med en aktuel 2. plads i kampen om mesterskabet i bagagen, sætter Frank Nielsen og Per Brodersen sig atter i bilens skålformede sæder, når Automobil Sports Klubben Hedeland på Sjælland kalder til 5. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally på lørdag, hvor der med Roskilde Dyrskueplads som rallycentrum skal køres 244 km rally, hvoraf de 83 km er rene hastighedsprøver.


Frank Nielsen og Per Brodersen i deres Citroén C2R2 Max befinder sig rigtigt godt på grus
(Foto: rallypics.dk – viggo johansen)

Det er selvfølgelig med stor spænding, og de obligatoriske sommerfugle i maven, at Nielsen og Brodersen atter tager til Sjælland for at prøve kræfter med de hurtige biler i R2 klassen. Det er den klasse i dansk rally, hvor der er størst og tættest konkurrence.
21 af de tilmeldte 85 deltagere køre i klasse 4, som tæller flere tidligere danske mestre. I øvrigt en klasse, hvor Frank Nielsen og Per Brodersen i 2018 kørte en flot 2. plads hjem i Danmarksmesterskabet.

De seneste sæsoner, har de to herrer konstant ligget helt i toppen af klassen, trods konkurrence fra langt yngre kørere i nye biler, som på papiret burde være langt hurtigere end den aldrende Citroén C2R2 Max, der i år har 11 år på bagen.

Frank Nielsen og Per Brodersen siger nærmest i munden på hinanden:
"Det ser ud til at blive et rally, hvor det går meget lige ud. Vi har ikke de store forventninger, da vores Citroén C2R2 Max ikke kan følge med på de lange lige strækninger. Dog håber vi på, at vores tilstedeværelse og konkurrenternes viden om vores stabilitet, resultater og årelange erfaring kan sætte dem under pres, når det går løs på prøverne. Vi tror, at de betragter os som lidt af en joker i spillet om pointene

FN Rally


Læs mere om:
 • Frank Nielsen
 • Roskilde
 • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS