Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Honda CBR 600 1987, til Classic roadracing

Job & handel 
09/09/19 

 
 
 

Honda CBR 600 PC19 til classic 7CF2 klassen sælges. Evt. Bytte med et eller andet, giver dog ikke penge oveni Fin maskine til classic race sælges.
Den har fået renoveret karburatorer og er kørt ind i april i år, hvor der desuden har fået nyt kædekit, tændrør og meget mere.

Den har kun kørt 1 løb og opvisning til classic Race Århus siden.
Cyklen står med mange opgraderinger og er en potentiel vindercykel i sin klasse, med den rette chauffør.

Kåben er lidt ramponeret, men virker fint, der følger desuden en ny anden type kåbe med, som vil være nemmere at få dele til.
Rigtig fin cykel der bare køre, og sjældent skal skrues i.

Der medfølger desuden regnhjul og spritnye bremseklodser fra SBS(Dualcarbon) med. Skulle man ønske at deltage i classic DM, kan opstartshjælp tilbydes, da jeg blot har skiftet klasse.

Pris 10.000 danske kroner

Henvendelse:
Jakob Jepsen
Telefon: (+45) 28 96 61 66
E-mail: JJ@SRT-Motorsport.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.