Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Ronnie Bremer tog weekendens anden finalesejr

DTC 
08/09/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRune Staudts gamble med tørvejrsdæk på våd asfalt var ikke succesfuldt
GP Danmark blev et succesfuldt GP Danmark for Ronnie Bremer, der efter sin sejr i lørdagens finale i fjerde afdeling af MASCOT DTC kunne gentage præstationen i søndagens femte afdeling på FDM Jyllandsringen.
 

Efter sejre i tre af de otte forudgående kvalifikationsheat havde Ronnie Bremer kvalificeret sig til en startplacering som nummer to til finalen, mens Kasper H. Jensen med fire heatsejre skulle starte på pole position.


Ronnie Bremer (10) og Kasper H. Jensen (6) i kamp i søndagens finale.
(Foto: Henning Smed Madsen)

Det var også den regerende DTC-mester, som på en våd FDM Jyllandsringen skød i front, men allerede på den anden af de 14 finaleomgange blev han passeret af Ronnie Bremer. En safety car-periode forhindrede Ronnie Bremer i at opbygge et forspring, men da løbet atter blev givet fri, endte det faktisk med, at Kasper H. Jensen måtte afgive sin andenplads til teamkammeraten Max Klinkby-Silver. Mens Max Klinkby-Silver formåede at lægge større og større afstand til Kasper H. Jensen, som kom under hårdt pres fra Christian Høgh, virkede han til gengæld ikke til at kunne indhente Ronnie Bremer, som endte med at vinde med 1,6 sekunders forspring.


Et gamble på tørsvejrsdæk i den våde finale kiksede for Rune Staudt.
(Foto: Henning Smed Madsen)

Med en enkelt undtagelse var alle 19 biler i feltet startet på regnvejrsdæk. Undtagelsen var fødselsdagsbarnet Rune Staudt, der valgte at gamle og starte løbet på helt glatte slicks. På de første omgange var det slet ikke det rigtige valg, for han rutsjede fra sin syvendeplads på startgridden til en sidsteplads i feltet, men midtvejs i løbet kunne han begynde at avancere. En for en overhalede han konkurrenterne, men selv om han på løbets to sidste omgang satte hurtigste omgangstid af alle, rakte satsningen kun til en ottendeplads ved det ternede flag.

Efter weekenden på FDM Jyllandsringen har Ronnie Bremer overtaget føringen tabellen. Han har nu 641 point mod Kasper H. Jensens 610 i kampen om MASCOT DTC-mesterskabet, hvor sjette afdeling køres den 22. september på Ring Djursland.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Jyllandsringen
  • 08/09/19 - Jyllandsringen - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS