Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Ronnie Bremers dag på FDM Jyllandsringen

DTC 
07/09/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDramatisk finale i MASCOT DTC
Der var ingen tvivl om, at Ronnie Bremer var dagens mand, da årets fjerde afdeling af MASCOT DTC-serien blev kørt lørdag ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen.
 

Køreren i den hvide Chevrolet Camaro var klart hurtigste mand, og han viste til fulde sine evner til at overhale. Således formåede han at vinde hele fem af de otte kvalifikationsheat, som gik forud for den afgørende finale. Ronnie Bremer lagde ud med at vinde de tre første i streg, inden Max Klinkby-Silver tog sejren i den fjerde.


Ronnie Bremer vandt lørdagens finale efter hård kamp med bl.a. Kasper H. Jensen.
(Foto: Henning Smed Madsen)

Kasper H. Jensen var ikke særligt konkurrencedygtig i den første runde af kvalifikationsheat, men var meget bedre kørende, da bilerne fra MASCOT DTC var på banen til anden runde. Her vandt han kvalifikationsheat 6 og 7, mens Ronnie Bremer tog de to øvrige heatsejre.

I finalen startede Ronnie Bremer foran Kasper H. Jensen, Max Klinkby-Silver og Michael Markussen, men kraftigt regnvejr forinden havde fået mange til at vælge regnvejrsdæk. Det skulle vise sig at blive en kamp om at få dette bedste ud af disse regnvejrsdæk og ikke mindst opsætningen af bilen.

Ronnie Bremer fik den bedste start, men det virkede til, at Kasper H. Jensen havde den bedste bil. Det endte da også med, at den regerende mester kom forbi Ronnie Bremer, men han kunne ikke trække fra ham. I stedet lykkedes det Ronnie Bremer at tilbageerobre føringen fra Kasper H. Jensen, som endte med at gå så meget bagud af dansen, at han også blev passeret af teamkammerat Max Klinkby-Silver.

Max Klinkby-Silver fik også lukket hullet til Ronnie Bremer, og på sidste omgang endte han med at give Ronnie Bremer et puf, så dennes bil kom ud af balance. Max Klinkby-Silver kunne gå forbi, men i den efterfølgende nedbremsning, var dem ham, som fik et puf af Ronnie Bremer. Denne kom tilbage i front og krydsede målstregen først.

Efter løbet blev Ronnie Bremer idømt en tidsstraf på tre sekunder for påkørsel af Max Klinkby-Silver, hvilket for en stund gjorde denne til løbsvinder. Men efter en protest blev Max Klinkby-Silver idømt en tilsvarende straf, og dermed var Ronnie Bremer tilbage på førstepladsen.

Danish Thundersport Championship

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Jyllandsringen
  • 08/09/19 - Jyllandsringen - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS