Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Jylland kalder igen på Momentum Racing

1600 Challenge 
04/09/19 

Jylland kalder igen på Momentum Racing, når sæsonens 5. afdeling af Yokohama 1600 Challenge skal afvikles.
 

Jylland kalder igen på Momentum Racing Jylland kalder igen på Momentum Racing, når sæsonens 5. afdeling af Yokohama 1600 Challenge skal afvikles. Oliver Rømer og Jens Kristoffersen skal ræse på FDM Jyllandsringen fredag, lørdag og søndag i denne uge, når det traditionsrige Grand Prix Danmark afvikles. Det er den løbsweekend, som alle danske racerkørere drømmer om at vinde, da den har så meget historie.


(Foto: JJ Media)

For at man kan begynde at snakke om pokaler, skal alting fungere perfekt, og der må man bare konstatere, at der var lidt knas i maskineriet sidste gang på Padborg Park. Et knækket motorophæng for Jens, da han lå til at køre en 4. plads hjem i Heat 1, og en kontakt med en konkurrent for Oliver i Løb 2, da han kæmpede med omkring en podieplads, gjorde at det var lidt stolpe ud for holdet fra Møn.

Men med små 14 dages tid til forberedelse hjemme på værkstedet, er begge biler klar til kamp igen. Kristoffersen havde god fart i bilen, allerførste gang at han var på banen med bilen, hvor det blev til to top-10 resultater. Rømer havde lidt mere udtur i den, men han viste god fart tilbage i 2018, hvor det var hans debutsæson.

De to røde og hvide Peugeot 207 og 208’ere med henholdsvis startnummer 31 og 32 i sideruderne har nogle top-10 placeringer i mesterskabet af kæmpe for. Aktuelt er Jens i 32’eren lige indenfor på P9, mens Oliver i #31 er lige udenfor på P12. Men pointafstandene er så små, at alting kan ske, og man virkelig skal være klar fra første øjeblik i weekenden.

Jens har dog også et Rookiemesterskab at kæmpe for. Han tabte føringen, som han ellers havde haft siden den anden afdeling af sæsonen, men han mangler kun 3 point for at snuppe den tilbage.


(Foto: JJ Media)

Der skulle være mulighed for at følge en del af weekend på YouTube via dette link: https://www.youtube.com/user/DanishThundersport men det vil teamet opdatere mere omkring på teamets Facebook side.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning 15.48

Lørdag
Kvalifikation 10.45
Løb 1 17.30

Søndag
Løb 2 14.50

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/09/19 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •