Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Dab Leyland 1989 - pris 79.900

Job & handel 
30/08/19 

 
 
 

Dab Leyland 1989


Lækker bus synet til motorsport. Med bl.a. plads til 7 personer (godkendt til 9) 4 faste køjer, 230v stikkontakter, campingstik til 230v/generator, anhænger træk, bakkamera, håndvask med vand, diverse skabsopbygninger, plads til både bil dæk og værktøj bag i bussen, regummierede bagdæk for nyligt. Automat gear, læsseramper i alu. Stort spil til at trække bilen op, anlæg og meget mere. Sælges grundet andre planer for fremtiden.
Bussen holder syn til 2019 og kan nemt synes igen.

Kan evt tage person bil eller racerbil, trailer, MC eller andet spændende i bytte.

Pris i DKK. Lokaliseret i DK.

Pris 79.900,-

Kontakt:
Tlf 27130101
mikkelboell@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.