Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager: ”Tredjepladsen i DM skal forsvares”

DM Rally 
29/08/19 

Der står kamp om point til Danmarksmesterskabet i rally på programmet, når Marco Gersager lørdag atter krænger sin brandsikre køredragt på og spænder hjelmen fast. Sammen med Carina Møller stiller han til start i Suzuki Rally Sorø og kæmper om point til Danmarksmesterskabet i rally.
 

”Carina og jeg ligger på tredjepladsen i klassen for de hurtigste, tunede tohjulstrækkere, og den tredjeplads skal forsvares,” siger Marco Gersager. ”Vi kommer naturligvis op mod vores modstandere gennem hele sæsonen, Kenneth Madsen i Suzukien og Kim Boisen i BMW’en, men til løbet i Sorø bliver vi også udfordret af Brian og Kim Madsen. De kommer med hver deres Peugeot 306 Maxi.”


Ved forrige DM-afdeling blev Marco Gersager og Carina Møller for første gang udsat for grus - og der kommer også grus i det kommende løb.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”Brian og Kim plejer at være hurtige, men da de ikke deltager i hele DM-sæsonen, skal vi ikke lade os slå ud af fokus, hvis de sætter en hurtig tid på en hastighedsprøve. Carina og jeg har som målsætning dels at reducere afstanden op til Kenneth Madsen og Kim Boisen målt pr. kilometer hastighedsprøve, dels at holde Simon Vallentin og de andre faste deltagere i klassen bag os.”

Suzuki Rally Sorø er et kompakt løb. Lørdag klokken 11.30 sendes første bil afsted og godt syv timer senere kommer vinderen i mål. Det hele kommer til at foregå i centrum af Sorø.

”Det bliver spændende at kunne præsentere teamet på Sorøs hovedgade og torv. Her kan vi virkelig komme tæt på sportens fans, og det glæder vi os meget til i GM Motorsport,” siger Marco Gersager.


GM Motorsports mandskab er klar til Suzuki Rally Sorø
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Op til Suzuki Rally Sorø har de to hovedpersoner i GM Motorsports Suzuki Swift Maxi 2000 været i aktion. Men ikke i samme bil.

”Carina var i sidste weekend i Norge for at være co-driver for Victor Danneborg, mens jeg tog til Padborg Park,” siger Marco Gersager. ”Jeg deltog i Legend-klassen, og det var en vildt sjov oplevelse. Det var anderledes end at køre en rallyprøve, for her er der konkurrenter foran, bagved og på siden af én. Men jeg synes bestemt, at jeg kunne bruge min erfaring fra rallysporten. Og så kommer jeg til Sorø med fart i kroppen.”

GM Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • GM Motorsport
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: