Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Sauber racerapport

Formel 1 
09/03/03 

Heinz-Harald Frenzen sikrede sig point efter den fornemme startplacering som nummer fire. Derimod måtte Nick Heidfeld udgå tidligt i løbet på grund af et brud på ophænget.
 

Nick Heidfeld

"De første omgange var meget sjove, men mine regnvejrsdæk mistede hurtigt effektivitet. Hvis jeg var startet længere tilbage havde jeg valgt rillede dæk, men da jeg startede godt fremme på grid'en, valgte jeg det sikre. Da jeg havde skiftet føltes raceren ikke normalt, fordi en eller anden i den hektiske trafik trak over og ramte mit højre fordæk. Senere brød ophænget sammen som en følge af det, og jeg var meget heldig ikke at ramme Ralf Schumacher da raceren kom ud af kontrol."

Heinz-Harald Frentzen

"Det var meget tæt derude på de første omgange! Men da det tørrede op meget hurtigt og jeg måtte komme og skifte til rillede dæk. Efter det var raceren meget konstant hele vejen gennem løbet og mit eneste problem var at forsøge at komme forbi Trulli, som blokerede den ene vej og så den anden. Men det var hele vejen fair, og under forholdene er jeg glad for at slutte som nummer seks og holde Alonso bag mig."


Frentzen hentede point til Sauber
(Foto: Bridgestone Motorsport)

Peter Sauber, teamchef

"Det var umuligt for os at starte på rillede dæk, og efter det skiftede kørerne fra regnvejrsdæk da safety car'en kom ud. Taget alle disse problemer i betragtning så tidligt, er det fantastisk at slutte som nummer seks og score tre point. Tak til Heinz-Harald for et succesfuldt comeback til teamet. Og tak til alle i teamet for at holde hovedet koldt under prøvende omstændigheder. Det var ærgerligt at Nick blev ramt af en anden racer tidligere, men vi er glade for at begynde den nye sæson så stærkt."

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •