Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Renault racerapport

Formel 1 
09/03/03 

Begge Renault kørere sluttede på de pointgivende pladser. Jarno Trulli fik fire point for sin 5. plads mens Fernando Alonso i sin debut for Renault fik to point. Det er endvidere spanierens første Formel 1-point.
 

Jarno Trulli

"Jeg har det godt! Vi valge den rigtige strategi fra begyndelsen og raceren føltes meget god. Jeg er meget opmuntret fordi det ser ud til at vi nu er i stand til at få den holdbarhed som vi manglede, og at score point for begge racere ved det første løb er en fantastisk start på sæsonen. En stor tak til jer alle i Renault F1-teamet som har arbejdet meget hårdt for at nå dette."

Fernando Alonso

"Det er det bedste resultat jeg kunne forvente af mit første løb i denne sæson. Raceren var god og konkurrencedygtig hele vejen gennem løbet og vi var konstante og holdbare fra begyndelsen. Disse første point er et stort resultat for mig personligt og også for teamet som har gjort et stort stykke arbejde."

Mike Gascoyne, teknisk leder

"En meget god slutning på en positiv weekend. Teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde. Desværre betød den første safety car at vi ikke kunne anvende det rigtige dækvalg, men begge kørere var meget stærke i den første del af løbet og de kørte meget godt hele vejen gennem resten af løbet, og fik begge racere hjem til gode pointplaceringer."

Denis Chevrier, motor leder

"Vi kan være meget tilfredse med det første løb, som blev kørt meget rent set fra motorens side. Vi viste det niveau som bekræfter os som det fjerde team. Det er en meget opmuntrende start."

Flavio Briatore, teamchef

"Jeg er simpelthen glad for vores resultat i det første løb af sæsonen. Lykønskningerne går først til hele teamet som har udført et fantastisk stykke arbejde hele weekenden igennem. Begge kørerne har gjort det godt. Jarno kørte et utroligt løb og scorede fire point og unge Fernandoo viste allerede sit talent med placeringen til to point. Jeg er også tilfreds med vores omgangstider, som er meget hurtigere end jeg havde forventet."


Flavio Briatore kan konstatere at Renault er kommet godt fra land i 2003
(Foto: Renault F1)

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •