Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Mikkel Jensen på Suzuka med BMW Motorsport:

Intercontinental
GT Challenge 

23/08/19 

Glæder sig til Japan-debut
Den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen er efter en veloverstået sommerferie klar til ny kamp på racerbanen, når han sammen med Nicky Catsburg, Christian Krognes og resten af Walkenhorst Motorsport stiller op til 10-timersløbet på Suzuka den kommende weekend.
 


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

– Det bliver endnu en spændende bane på International GT Challenge-kalenderen, hvor vi allerede har været på Bathurst i Australien, Laguna Seca i Californien og senest Spa-Francorchamps i Belgien. Jeg glæder mig vildt til at skulle køre min karrieres første løb i Japan, som på flere måder lyder fascinerende. Jeg har hørt, at især de japanske motorsportsfans skulle være ekstremt vilde og begejstrede, så dét kommer helt sikkert til at gøre weekenden til en ekstra speciel oplevelse, lyder det fra Mikkel Jensen.

Danskeren sluttede sammen med sine to BMW-kolleger på en 11. plads i 24-timersløbet på Spa-Francorchamps i sidste måned, hvor trioen leverede en stort set fejlfri indsats og holdt sig udenfor problemer, mens crewet leverede en stærk indsats i pitlane. Konkurrencen i det interkontinentale GT3-mesterskab er imidlertid benhård med fabriksstøttede teams fra alle de berømte performancemærker.

– Vi har svært ved at sætte ord på forventningerne til den kommende weekend, før vi tager hul på træningen fredag og finder ud af, hvor vi ligger på farten. Sidste år så vores BMW M6 ikke stærk ud på den her bane, hvor den høje temperatur gav udfordringer med at få dækkene til at holde. Med 10 timer fra start til slut er løbet imidlertid langt nok til, at den rigtige strategi også kan gøre en forskel. Jeg håber og tror på et godt ræs.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

De indledende træningssessions til årets 10-timersløb på Suzuka blev skudt i gang fredag eftermiddag lokal tid, mens kvalifikation og super pole finder sted lørdag. Løbet flages grønt søndag formiddag klokken 10.00 lokal tid.

Foruden Mikkel Jensen stiller også Lamborghini-fabrikskøreren Dennis Lind op i Pro-klassen, mens Christina Nielsen stiller op i Pro-Am-klassen for Mercedes-AMG-teamet Strakka Racing.

TIDSPLAN – SUZUKA 10 HOURS

Lørdag 24. august
13.00 (06.00) – Kvalifikation #1 (15 min)
13.30 (06.30) – Kvalifikation #2 (15 min)
14.00 (07.00) – Kvalifikation #3 (15 min)
17.30 (10.30) – Pole Shoot Out Top 20 (20 min)

Søndag 25. august
08.05 (01.05) – Warm Up (15 min)
10.00 (03.00) – RACE (10 timer)

MIKKEL JENSEN RACING


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Suzuka
  • 25/08/19 - Suzuka - Intercontinental GT Challenge
  •