Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

12-årig gokarttalent giver karrieren fuld pedal og hyrer personlig manager

Go Kart 
23/08/19 

Jonathan Weywadts motorsportskarriere buldrer derudaf, og det koster blandt andre ting tid – masser af tid. Derfor henter familien Weywadt forstærkninger og ansætter Philip Jacobi Zahle som personlig manager.
 

Jonathan Weywadt sidder i flyet på vej hjem fra en træningstur i Finland. Og han har travlt, for han skal nå hjem til weekendens DM i Roskilde. Antallet af rejsedage sniger sig efterhånden op på 150 om året, og det kræver en god portion planlægning at få det hele til at gå op, når det unge talent samtidig skal passe sin skole.

Herudover kommer arbejdet med at indhente sponsorer, pressehåndtering, SoMe-drift, events og meget andet. Indtil videre har Jonathan Weywadts familie selv stået for det hele, men nu vælger de at hyre et sæt kompetente hænder, der både kan frigøre tid og lette vejen mod en fremtid i eliten.


Jonathan Weywadt

”Det er vigtigt, at hele maskineriet omkring Jonathan er i orden og bliver kørt på et niveau, der matcher hans evner og ambitioner. Men jeg kan efterhånden ikke følge med. Derfor er det en fornøjelse at Philip træder til som personlig manager. Udover at være ven af familien har Philip nemlig også et solidt kendskab til motorsportsbranchen og 25-års erfaring som professionel brand builder. Det er en god kombination, som jeg tror, vi får stor glæde af,” fortæller Jens Weywadt, Jonathan Weywadts far.

Begejstringen over det nye samarbejde går imidlertid begge veje. For Philip Jacobi Zahle, der tidligere har løst promoverende ad hoc opgaver for Jonathan Weywadt, har hele tiden håbet på et større samarbejde:


Philip Jacobi Zahle

”Jeg glæder mig vildt meget til at arbejde sammen med Jonathan. Han er en eminent racerkører – positiv, målrettet og knivskarp. Og jeg tror på, at jeg i et tæt samarbejde med Jonathan, hans forældre og Forza-Racing kan bidrage til at skabe de allerbedste rammer for Jonathan,” lyder det fra en forventningsfuld Philip Jacobi Zahle, brand builder i TM8.

Aftalen mellem familien Weywadt og Philip Jacobi Zahle er netop underskrevet, og Jonathan Weywadts nye, personlige manager kan allerede træffes i weekenden på Roskilde Racing Center, når startskuddet til DM i gokart lyder.

Weywadt / Zahle / Forza-Racing


Læs mere om:
  • Jonathan Weywadt
  •