Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

To Legend-kørere leder efter topfart

Legends Car 
22/08/19 

Hvad har Magnus Madsen og Jacob Ommen til fælles i OK MOBIL 1 LEDGEND CAR?
Svaret er, at de begge leder efter den bedst mulige fart. Forud for lørdagens Night Race på Padborg Park har de to kørere blandt endnu flere været på den sønderjyske bane, og der blev skruet lige så meget, som der blev kørt omgange.
 

Magnus Madsen er den førende i OK MOBIL 1 LEGEND CAR 2019, men han er tæt forfulgt især af Mads Skov Pedersen, og derfor står der rigtig meget på spil i det spektakulære Night Race.


Magnus Madsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter mødet med betonbarrieren på Bellahøj har Magnus Madsen været nødsaget til at finde en ny bil, som er en brugt fra Lars Ebbesens Legend-lager. Og det er den bil, som endnu ikke har den fart, som Magnus Madsen har brug for. Derfor er hans mekaniker på overarbejde.

Jacob Ommen vil så gerne med op på podiet i oldboys-klassen, og derfor investerede han også i en ny bil forud for denne sæson, men endnu er kører og bil ikke blevet helt gode venner.


Jacob Ommen - her forrest
(Foto: Motorsporten.dk)

- Den mangler trækkraft på langsiden, forklarer Sønderjyllands svar på Toto Wolff, Lasse Sell.

Onsdagens forberedelser betyder dog, at både Magnus Madsen og Jacob Ommen har gode muligheder for at sidde i en ønskebil på lørdag, når de bliver en del af den store motorsportsfestival på Padborg Park, hvor Legend-feltet starter i solforstærket dagslys og slutter med lys på i det begyndende nattemørke.

OK MOBIL 1 LEGEND CAR
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Legends Car
  •