Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Rally Sorø har ramt deltagerloftet

DM Rally 
22/08/19 

Der bliver fuldt felt, når Suzuki Rally Sorø lørdag den 31. august afvikles i og omkring Sorø som fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally – Autoplus Dansk Super Rally. Hele 80 rallybiler bliver fra klokken 11.30 sendt afsted med et minuts mellemrum fra Torvet i Sorø.
 

”Oprindeligt havde vi sat tilmeldingsfristen til natten mellem torsdag og fredag, men onsdag formiddag har vi været nødt til at stoppe for tilmeldingen,” fortæller løbsleder Bettina Thrane Poulsen. ”Halvandet døgn inden fristen var vi nået op på 80 mandskaber fordelt på 77 danske og tre udenlandske.”


Chris Venning og Nadia Thygesen nåede at tilmelde sig Suzuki Rally Sorø i tide.

At man er nødt til at stoppe for tilmeldingen, skyldes praktiske hensyn. Storgade i Sorø bliver på den sidste augustlørdag rallycentrum, hvor alle rallybilerne skal serviceres i pauserne, og der er ikke plads til flere biler. De fire hastighedsprøver, som indgår i Suzuki Rally Sorø skal køres flere gange, og for at reducere ventetiden i løbet er hele tidsplanen baseret på maksimalt 80 startende.

”Som løbsleder er det rigtig godt at opleve denne opbakningen fra de danske og udenlandske rallykører,” siger Bettina Thrane Poulsen. ”Det er virkelig et skulderklap til alle frivillige, som har brugt flere måneder på at planlægge løbet, men som også er til stede, når vi skal afvikle det.”

Suzuki Rally Sorø

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: