Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Årets højdepunkt venter MICCAR RACING

Super GT Danmark 
21/08/19 

Super GT DanmarkDenne kommende weekend bliver årets højdepunkt for Carsten Lorenzen og MICCAR RACING, når OK Mobil 1 Super GT Danmark kører Night Race.
Løbet bliver afviklet på Padborg Park, der ligesom i de foregående år har fået installeret en masse projektører rundt på banen, som skal lyse banen op efter mørkets frembrud.
 

Det bliver tredje gang at Carsten skal deltage ved Night Race, så han ved efterhånden hvad han kan forvente sig af belysningen, der bliver suppleret med to kraftige forlygter på bilen. Det bliver dog aldrig det samme som at køre i dagslys, og da weekendens træninger og kvalifikation alle køres i fuldt dagslys, bliver det først til heat 2 der bliver brug for nattesyn, og lygterne skal vise deres værd.


(Foto: JJ Media)

Lorenzen har på det seneste været inde i en positiv trend, hvor omgangstiderne konstant bliver forbedret hver gang at han er på banen. Der er også brug for at holde gaskablet stramt, hvis man skal følge konkurrenterne i den super hårde klasse, men køreren fra Marstrup nær Haderslev, har også vist at det kan lade sig gøre, hvis han rammer dagen og bilen kører optimalt. Dog skal Carsten komme bedre fra land når de røde lamper slukker, samt pakke gavmildheden væk. Formår han dette, er der ingen tvivl om at hans placering i feltet ville se anerledes ud.

Siden løbet i København er bilen gennemgået fra A-Z. Bl.a. er gearkassen blevet renoveret og en ny kobling er monteret, da Lorenzen oplevede problemer med gearskiftet i hovedstaden.


(Foto: JJ Media)

Den hvide og grønne Mitjet Supertourisme racer med startnummer 71 på døren skal lige have en sidste testdag på onsdag, for at være bedst muligt forberedt på weekenden, og for at være sikker på at gearkasse og kobling er i orden.

Der er nemlig ikke ret meget tid til at skrue på bilen hverken fredag eller lørdag. Selvom der står et super mekanikerteam bag Carsten, så tager det altså den tid det tager, hvis en gearkasse skal af- og påmonteres, og det er nu en gang rarest at tage tingene i opløbet hjemme på værkstedet i Marstrup, frem for i paddock’en på Padborg Park.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 1 10.15
Træning 2 12.55
Kvalifikation 16.25

Lørdag
Warm Up 13.35
Løb 1 15.25
Løb 2 20.25
Løb 3 21.25

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •      D4 Enterprise Solutions