Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Dall Racing ved DM 6 på Nysum Banen

Rallycross 
14/08/19 

Så fik vi overstået 6. afdeling i kampen om det danske mesterskab, på Nysum Banen den 10/11. August.

Løbet var begunstiget af utallige skybrud lørdag og natten til søndag, hvilket gav store udfordringer ift opsætning og dækvalg.
 

Til lørdagens første kvalifikationsheat havde vi aftalt, at Magnus skulle komme igennem på en fornuftig tid, og på ingen måde kører over evne, men jeg tror ikke helt at Magnus havde forstået vores aftale, så derfor valgte han at give max gas, og køre en meget hurtig tid, som efterfølgende også rakte til den absolut hurtigste i Super1600 klassen.

”Efter jeg havde fået kørt lidt varme i dækkene, følte jeg mig meget sikker med bilens setup, så jeg turde godt at satse, og heldigvis viste tiden og heatsejren også at jeg havde vurderet rigtigt ” siger en lettet Magnus Dall.

2. heat skulle også køres i meget regn, men denne gang var taktikken max gas, og Magnus fik også en perfekt start og var hurtigt 2´er, efter den meget hurtige norske kører Erik Svartås i DS3, og Magnus satsede hele butikken på at hænge på, og det gjorde desværre at han kiksede et bremsepunkt og ramte ”en flodbølge” af vand, som gjorde at han gik sidelæns, men reddede den flot i første omgang, men kunne så ikke redde ”rekylen” og måtte en tur i sandkassen, som var så blød at det var slut på dette heat.

”Jeg nåede at tænke, ”hold kæft det var flot reddet”, men kunne så ikke redde den anden udskridning, og måtte derfor en tur ud i det meget bløde sandfang, og der havde jeg slet ingen mulighed for at komme ud ved egen hjælp” udtaler en meget fustreret Magnus.

Bilen blev trukket ud og kørt i Pitten og vi kunne begynde klargøring til 3. heat søndag…..desværre viste det sig at der var opstået en fejl på gearkasse/transmission, som vi ikke havde mulighed for at få udbedret inden 3. heat, så det blev desværre exit for Magnus i dette løb.

Næste løb bliver nu DM Finalen den 28/29. September, som også køres på Nysum Banen.

Følg Dall Racing på FB/DallRacing

Dall Racing