Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Siden sidst ...

GT4 European Series 
31/07/19 

Race Club har holdt en velfortjent sommerferie, men er meget snart tilbage, og jeg glæder mig rigtig meget til at se mine fantastiske partnere igen til en masse fede arrangementer, der venter henover efteråret.
 

Selvom Race Club har holdt ferie, så har jeg selv haft en ret travl sommer. Den har stået på enormt meget race - helt nøjagtigt et 24-timers løb på Nürburgring samt GT4 i både Misano og Zandvoort. Derudover har der været plads til lidt ferie, masser af kilometer på min cykel, mange timer i træningscenteret og sidst men ikke mindst noget kvalitetstid med min familie.

Nu er jeg tilbage, og er i fuld gang med at planlægge sæsonen for 2020. Der er en masse, der skal gå op i højere enhed, så jeg har lært med årene, at det betaler sig at starte i god tid. Har du nogle ideer til fede lokationer, hvor Race Club kan mødes i 2020, så tag endelig fat i mig næste gang vi ses.

Måske mere GT3
Vi vil altid gerne have nye medlemmer. Lige nu drømmer vi om at vækste med omkring 10 medlemmer henover august og september, da det vil kunne sikre to løb mere i GT3-serien. Det betyder nemlig også, at vi vil kunne tilbyde endnu flere fede netværksrejser, hvor der udover race er fokus på sammenhold, gode oplevelser, lækker mad og at skabe bånd.

Nicolaj Møller Madsen
Phoenix Racing