Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Motorsport Games

DASU og Danmark deltager i FIA Motorsport Games 2019

FIA Motorsport
Games 

05/07/19 

DASU tager del i det nyligt lancerede FIA Motorsport Games 2019. Turneringen mellem FIA-nationerne udvides nu, efter man i 2018 forskud på Motorsport Games med FIA GT Nations Cup. ’Team Denmark’, Formula Racing, tog den gang en tredjeplads med Johnny Laursen og Nicklas Nielsen bag rattet i Ferrari 488 GT3.
 

Det gentages nu med dansk deltagelse den 31. oktober til 3. november på Vallelunga-banen nord for Rom (I), hvor der dystes i de enkelte kategorier og om at blive samlet vindernation.

”FIA Motorsport Games 2019 er et spændende initiativ til at samle en lang række forskellige discipliner på samme sted, og det bliver i vores øjne et godt udstillingsvindue under FIA for kørere og teams, der gerne vil frem. Samtidig håber vi, det vækker nationalitetsfølelsen og fællesskabet, og at alle de danske fans vil følge deltagerne tæt,” siger Bo Baltzer Nielsen, sportschef i DASU.

FIA Motorsports Games 2019 køres i følgende kategorier:
GT Cup (GT3)
Touring Car Cup (TCR)
F4 Cup
Drifting Cup
Digital Cup (GT Sport/PS4)
Karting Slalom Cup

DASU udpeger deltagerne, men tilmeldingsgebyr og øvrige udgifter dækkes af deltagerne selv (med undtagelse af Digital Cup samt Karting Slalom Cup).

Alle deltagere i Motorsport Games tilmeldes via deres nationale ASN, altså DASU i Danmark. Udvælgelsen sker på baggrund af retningslinjerne udstukket af FIA, herunder resultater i nationale mesterskaber, erfaring fra internationale løb, team-sammensætning og resurser samt hvordan de repræsenterer nationen.

Ansøgninger fra teams og kørere skal være DASU i hænde senest 5. august 2019.

Se licenskrav, tekniske krav etc. i præsentationen fra FIA Motorsport Games her:

DASU planlægger at deltage med sportschef som Danmarks repræsentant samt med den kommunikationsansvarlige.


Læs mere om:
  • 03/11/19 - Vallelunga - FIA Motorsport Games
  •