Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny mand med store ambitioner

Formel 1 
07/03/03 

"Villeneuve blev verdensmester indenfor to sæsoner i Formel 1, og hvorfor skulle jeg ikke kunne gøre det samme?". Så klart fremlægger Toyotas nye mand Cristiano da Matta sine ambitioner i Formel 1. Så hvis vi skal tro ham, så hedder VM vinderen i 2004 altså da Matta!
 

Men lad os alligevel se på, hvilke grunde der kunne være til at det ikke helt går sådan. For det første er da Matta godt nok regerende CART mester, ligesom Villneuve var det i 1996. Forskellen er dog at CART dengang var lidt mere end det er i dag, hvor der nu er to serier i USA. Og Villeneuves talent er ubestrideligt stor. Så bare fordi de har den samme titel med i kufferten, er der måske alligevel lidt forskel i deres rå talent. En anden faktor er, at Villeneuve startede hos Williams, der var en af VM favoritterne. Da Matta starter hos Toyota, der kører deres anden sæson. Og selvom Toyota sikkert får en bedre sæson i år end sidste år, er det langtfra sikkert at de er i stand til at blande sig i en VM strid næste år.

Så mon ikke signor da Matta har taget munden en anelse for fuld. At tro på sig selv er en god ting, at have en overdreven selvtillid kan få den modsatte virkning.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •