Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh og Ditte Kammersgaard fortsat toere i DM

DM Rally 
02/07/19 

Efter årets tredje afdeling af AutoPlus Dansk Super Rally er Ib Kragh og Ditte Kammersgaard fortsat toere i kampen om såvel mesterskabet på tværs af alle biltyper som i klassen for de firhjulstrukne rallybiler. Det er status, efter at Sydjysk Rally blev kørt med Korskrobanen som base. Det blev afslutningen på første halvdel af 2019-sæsonen.
 

”Det var et rigtig godt arrangement med valg af Korskrobanen som centrum. På en og samme dag var der både speedway, motocross og rallycross samtidig med, at vi kørte DM3 i rally. Så der var noget for publikum hele tiden,” siger Ib Kragh.


Det blev til en tredjeplads i Sydjysk Rally for Ib Kragh og Ditte Kammersgaard

Netop Korskrobanen var den hastighedsprøve, som endte med at passe Ib Kragh bedst. Næsthurtigst ved første gennemkørsel, hurtigst ved anden.

”Ved de første tre prøver var jeg ikke helt oppe i det gear, jeg gerne ville være. Det var okay på Korskrobanen, men på de to efterfølgende asfaltprøver fungerede det ikke helt,” fortæller han. ”På prøve 4 havde vi et par kiks, og de kostede vel de godt fire sekunder, som tabte til Kristian Poulsen, som var hurtigst.”

”Prøve 5 var en ren grusprøve, og her valgte vi at skifte til andre dæk, og det var en god beslutning. Vi vandt ikke prøven. Norske Frank Tore Larsen var som ventet hurtigst, men vi satte kun tre sekunder til i forhold til vores værste konkurrent i DM-sammenhæng, Kristian Poulsen.”

De fem hastighedsprøver blev gentaget som prøve 6-10. Da de var kørt, stod Ib Kragh og Ditte Kammersgaard med tredjepladsen – 11 sekunder efter norske Frank Tore Larsen/Torstein Eriksen på andenpladsen og 20 sekunder efter Kristian Poulsen/Ole R. Frederiksen på førstepladsen.

”Kristian var urørlig. Han kørte sit eget løb i dag. Vi kan godt være med, men vi mangler lige det sidste,” siger Ib Kragh, som sammen med Ditte Kammersgaard nu går på sommerferie. ”Næste løb bliver Rallyshow 2019 i Fårvang på den anden fredag i august.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ditte Kammersgaard
  • Ib Kragh
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: