Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Padborg blev gennembruddet for Kenn Bach

DS3 Cup 
20/06/19 

Kenn Bach har efterhånden et par sæsoner på CV'et i den dansk/skandinaviske motorsportsserie Citroën DS3 Cup. Men trods titlen som vicemester i fjor, så har der manglet én skalp på listen, og det var en løbssejr.
 

Det lykkedes søndag, for efter farten ellers har været til en tur på toppen af podiet i sæsonens første to løbsweekender, så har heldet ikke været med nordjyden. Men det var det i søndagens finale, for her blev en ellers rædselsfuld optakt med en 11. plads efter kvalifikationen i første heat vekslet til en fjerdeplads.


Bach tog starten og holdt den til det ternede flag
(Foto: Morten Kimer)

I DS3 Cup sættes startpositionerne i finalen efter resultatet af første heat, og her bytter de seks bedste plads. Så fjerdepladsen blev til en startposition som nummer tre - og herfra gik jagten:

- Det var fantastisk! Det er helt vildt at sejre, specielt på den her måde med en elendig kvalifikation. Men jeg fik lov at arbejde for sagen, for Thomas Faraas satte et stort pres. Jeg kørte hele tiden med en margin ned til ham, og skulle hele tiden passe på nedbremsningerne, for Padborg er en bane, hvor man let kan smide det hele på gulvet ved at bremse for sent. Men fuldstændig suverænt at jeg endelig vandt et løb efter et hav af anden- og tredjepladser, forklarer Kenn Bach.


Kenn Bach tog sin første sejr på Padborg Park i weekenden
(Foto: Morten Kimer)

Nu er det sommerferietid i serien, for næste løb er først i august - og at gå på sommerpause med en samlet andenplads er der stor tilfredshed med:

- Farten har været der hele vejen. Det har jeg vidst lige siden første løb i Norge, men jeg fik ikke det bedste ud af det på Jyllandsringen. Men at tage på ferie med en samlet andenplads er super godt. Styrkeforholdet i DS3 Cup er på plads, og det ser ud til vi er fire stykker, som skal kæmpe om det. Det er supertæt i toppen, afrunder han.

Niclas Majgaard


Læs mere om:
  • Kenn Bach
  • Padborg Park
  • 16/06/19 - Padborg Park - DS3 Cup
  •